Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

HELP ME !!! Ajutatima va rog !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
X3N0n

Puncte : 21803
Reputatie : 5
Data de inscriere : 21/12/2012
Varsta : 29

HELP ME !!! Ajutatima va rog !  Empty
MesajSubiect: HELP ME !!! Ajutatima va rog !    HELP ME !!! Ajutatima va rog !  Icon_minitimeVin Dec 21 2012, 16:45

[b]Salutare Comunitate.. Am si eu o intrebare/problema cum skimb un nume de la un server de metin2? Adik cred k ati vazut in la gardian-ul din mijlokul mapei zike "Server Create de ****** " sau "Viziteazane pe Site-ul nostru "cum poate skimba astea??? contactatima va rog la id de mess xxenon66 !!! [b]
Sus In jos
dark

Puncte : 21782
Data de inscriere : 25/12/2012
Varsta : 28

MesajSubiect: Eroare conectare la server   HELP ME !!! Ajutatima va rog !  Icon_minitimeMar Dec 25 2012, 22:30

Salut !!
Am si eu o problema.Am facut un server de metin2,am inlocuit in mc.txt ce trebuie apoi cand am intrat in client sa ma loghez imi da eroare conectare la server!

Ce e de facut?!

vb aici si va dau si id de mess!!

Care este cat de cat priceput in asta!!

cipi135
Sus In jos
dark

Puncte : 21782
Data de inscriere : 25/12/2012
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: HELP ME !!! Ajutatima va rog !    HELP ME !!! Ajutatima va rog !  Icon_minitimeMar Dec 25 2012, 22:45

Dau 5 euro pentru un server de metin2!!!Perfect cu modificari tot!!!La mine in PC!Prin Team Viewer..!Sa vad serverul facut si dupa dau bani!Cartele electronik

pt contact:id:cipi135
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: HELP ME !!! Ajutatima va rog !    HELP ME !!! Ajutatima va rog !  Icon_minitime

Sus In jos

HELP ME !!! Ajutatima va rog !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ajutatima ....!!
» Ajutatima va rog

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Distractie Placuta !!! :: Despre Metin2 :: Probleme-
Mergi direct la: