Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
madman

Puncte : 22047
Reputatie : 5
Data de inscriere : 03/11/2012
Varsta : 33

PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC Empty
MesajSubiect: PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC   PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC Icon_minitimeSam Noi 03 2012, 12:09

Salut tuturor,am si eu o problema si sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru.mi-am instalat un metin chinezesc si il folosesc pentru single player,merge cu hamachi.totul este ok si merge dar problema este ca se loghiaza automat si nu reusesc sa selectez caracterul.este posibil sa nu aibe decat 2 caractere(sura si saman)nu sunt sigur de asta tocmai finca nu reusesc sa selectez caracterul.sper sa primesc un raspuns cu un rezultat acestei probleme.va multumesc.
Sus In jos
bgbayatversat98

Puncte : 21896
Reputatie : 5
Data de inscriere : 02/12/2012
Varsta : 26

PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC Empty
MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC   PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC Icon_minitimeDum Dec 02 2012, 23:00

[b][i] salut! baga id meu te rog bg_jm3k3ru_indragostitu
Sus In jos

PROBLEMA CU LOGAREA LA METIN2 CHINEZESC
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROBLEME CU LVL-UL LA METINUL CHINEZESC
» Am si eu o problema
» Am o problema
» Problema cu pagina de inregistrare
» O problema de conectare..