Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

Sunt incepator va rog

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
tunet4000

Puncte : 23008
Reputatie : 5
Data de inscriere : 24/04/2012
Varsta : 31

Sunt incepator va rog  Empty
MesajSubiect: Sunt incepator va rog    Sunt incepator va rog  Icon_minitimeMar Apr 24 2012, 16:40

ceau sunt un incepator de facut sv de metin si as vrea sa aflu cum pot implementa alte iteme si baga lv mai mult de 99 adica 127 sau 250 va rog ajutatima id de mess:marius_tm97
sunny
Sus In jos
madman

Puncte : 22047
Reputatie : 5
Data de inscriere : 03/11/2012
Varsta : 33

Sunt incepator va rog  Empty
MesajSubiect: Re: Sunt incepator va rog    Sunt incepator va rog  Icon_minitimeSam Noi 03 2012, 12:20

sunt un gamer bun sau cel putin asa i-mi place sa cred,dar la programe sunt cam pe langa.cu toate astea am reusit sa-mi fac un server cu ajutorul informatiilor pe care le-am gasei pe acest site si de pe youtube.asa ca intra pe youtube si cauta mad utilizae navicat.sau pot isa scrii direct cu se baga noi arme in metin2,sigur ai sa gasesti ceva,succes.vreau sa multumesc celor care au facut acest site,este plin de informatii utile.
Sus In jos

Sunt incepator va rog
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Eu Sunt De Parere....
» Animale de calarit cum sunt si pe Officiale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Distractie Placuta !!! :: Despre Metin2 :: Probleme-
Mergi direct la: