Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
ryngo

ryngo

Puncte : 65384
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/10/2011
Varsta : 29

server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Empty
MesajSubiect: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeMier Ian 18 2012, 08:06

Salut ming.my-rpg.. m-am gandit sa fac si eu un tutorial..
Astazi va voi explica cum sa faceti un server de metin2 pe ip dar cu ip-uri de hamachi.
In primul rand va trebuie Hamachi instalat.
Hamachi va trebuie sa stea OnLine pe PC-ul care este tinut server-ul.
Deschideti virtual PC iar la T intors (Network Settings), la sectiunea Networking activati 2 adaptere. La primul selectati Hamachi Network Interface si la al doilea lasati placa voastra DEOCAMDATA.
Dupa aceea intrati la configurarile server-ului si la
Prima puneti: Mcncc.com
La a-doua: com
La a-treia: Ip vostru de la hamachi normal
La a-patra: 4.2.2.3
La a-cincea: Ip vostru de la hamachi .100
Si la a-sasea: 255.0.0.0 (Scuzati ca spun ''Prima, a doua'' dar nu styu exact in momentul acesta cum este scris)
Ok, acum dam OK dupa iar OK, cancel, cancel, exit, scriem /etc/rc.d/netif restart dupa cand apare # sau Mcncc# scriem ifconfig iar intr-un final reboot!
Mergem in Panou de Control (Panel Settings), Adaugare Hardware (Add Hardware), Next > asteptati sa caute iar dupa, alegeti optiunea: Yes, I have already connected the hardware si dati next. Aici aveti o lista unde cautati: Microsoft Loopback Adapter si dati next si finish.. Dupa va va aparea o casuta dati next.. si finish iar.. ( in cazul in care apare aceasta casuta..)
Ok.. Dupa ce am adaugat hardware mergem iar la T ala intors (Network Settings) si la adapter 2 selectati: Microsoft Loopback Adapter .
Acum deschideti server-ul normal si faceti no-ip.. daca nu stiti sa faceti urmati urmatorii pasi:
Intrati pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , creati-va un cont, e gratis, si logati-va cu el. Dupa ce sunteti logat, va duceti la sectiunea Hosts/Redirects si dati pe Add a Host.
La Hostname puneti ce nume vreti sa aiba site-ul dumneavoastra (de obicei e numele metinului) iar in casuta urmatoare selectati o extensie.. DAR SA FIE DE LA Np-Ip Free Domains eu aleg .servegame.com in cazul acesta.
Dupa va duceti jos si dati Create Host .
Acum dati de sus Return to No-Ip.com si dati pe Download de la meniul de sus. Dupa dati click pe Windows si dupa pe Download 3.0.4 ( in cazul acesta ). Dupa ce l-ati instalat intrati in el.. daca dati dublu click si nu va apare, vedeti ca il aveti in bara de jos dreapta. Va conectati aici cu contul de la no-ip ( email si password ) si dupa dati pe Select Hosts , bifati ala de acolo si dati Save.
Intrati pe: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] scrieti user si pass (admin, admin in unele cazuri) dati la dmz si acolo puneti ip vostru de lan.. ex: 192.168.1.12 si dati ok..

Acum voi va conectati la site cu ip de la hamachi si la server puneti in MC ip de la hamachi si in xampp, navicat, filezilla se foloseste ip de la hamachi!!
Iar ceilalti playeri va trebui sa puna no-ip.. Adica numele server-ului ce lai ales tu la no-ip ex: metin2alexx si extensia .servegame.com ( aleasa de mine ) ex: metin2alexx.servegame.com ( fiecare are cazul lui )

Acum opriti antivirus, firewall si tot ce tine de blocari ale conexiunii si spor la joc!

Acest tutorial este facut pentru windows XP.. nu am incercat pe celelalte windowsuri..
Nu vreau sa aud chestii: Mai e postat..
Si daca chiar mai e postat .. Nu cred ca e exact la fel ca asta..
DATI UN multumesc DACA V-AM AJUTAT

Ultima editare efectuata de catre ryngo in Mier Feb 22 2012, 10:26, editata de 1 ori
Sus In jos
adrian0980

adrian0980

Puncte : 23643
Data de inscriere : 31/01/2012
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeMar Feb 21 2012, 22:15

merge si pe windows seven
Sus In jos
ryngo

ryngo

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeMier Feb 22 2012, 10:26

incerca.
Sus In jos
trimestrale1

Puncte : 23070
Data de inscriere : 14/04/2012

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeSam Apr 14 2012, 15:34

ma , imi zice eroare ...
Sus In jos
ryngo

ryngo

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeLun Apr 16 2012, 13:26

ce eroare?
Sus In jos
tyzosmyle123

Puncte : 21346
Data de inscriere : 25/03/2013

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitimeLun Mar 25 2013, 15:05

Serverul il am de mult timp facut asa
dar mie mi se logheaza la Hamachi si alea
si pagina de site :d
Dar altora nu le merge pagina de inregistrare.nici cu Hostul de la No-Ip...am facut de multe ori Diferite Hosturi pe Ip extern 87.654.12.xxx si pe 192.168.1.2
Dar fara folos....Nimeni nu se poate conecta la Site...Decat eu cu Ip hamachi
Si am firewall Off peste tot...si normal si Advanced
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi   server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi Icon_minitime

Sus In jos

server pe ip fara ip stabil, cu ip-uri de hamachi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Server Fara Hamachi
» Conectarea jucatorilor fara hamachi
» Postati si client fara hamachi
» Server Hamachi
» Stlmt2 Server Hamachi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum