Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

[TUTORIAL]AutoPatcher(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD)

In jos 
AutorMesaj
ryngo

ryngo

Puncte : 65384
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/10/2011
Varsta : 29

[TUTORIAL]AutoPatcher(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD) Empty
MesajSubiect: [TUTORIAL]AutoPatcher(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD)   [TUTORIAL]AutoPatcher(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD) Icon_minitimeLun Noi 21 2011, 11:22

In acest tutorial am sa va invat cum sa faceti Autopatcher pentru Metin2.
Urmariti urmatorii pasi:

Partea de server:

1. Download-ati urmatoarea Arhiva: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. Dezarhivati
3. Creati un folder in HTDOCS in XAMPP numit " game " ( tot la fel cu litere mici si fara ghilimele )
4. Copiati continutul folderului " serverfiles " in folderul " game " din HTDOCS
5. Copiati " Metin2 PatchLister v1.2.exe " in folderul clientului pe care il folositi.
6. Deschideti programul si dati pe " LISTE GENERIEREN "
7. Asteptati pana cand se termina de facut lista.
8. Dupa dati pe " Patchlist speichern... " si salvati fisierul in folderul " game " din XAMPP
9. Apoi copiati continutul clientului vostru in folderul " client " din folderul " game " al XAMPP-ului
10. Acum am terminat tot ce trebuia facut pentru partea de server. Acum vine partea clientului

Partea clientului:

In folderul " clientfiles " se afla e un fisier cu extensia " .CFG " in care trebuie sa facetu urmatoarele lucruri:
1. Deschideti fisierul
2. La " URL_SERVER " puneti adresa voastra ( de hamachi sau cea ne net. ex: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) si la sfarsit aceasta trebuie sa se termine cu " /game " ( aveti exemplul deja pus in patchconfig.cfg-ul actual )
3. La " URL_NEW_ACCOUNT " si " URL_MANAGE " puneti adresa server-ului ( cea de pagian de inregistrare sau orice pagina vreti voi dar sa nu lasati gol acolo )
4. Arhivati fisierele folderului " clientfiles " si adaugati arhiva pe Megaupload dar cel mai bine zic eu este sa o puneti direct pe site-ul vostru.
5. Sfarsit!!!

Sper ca am fost de folos si toata lumea sa inteleaga. Daca exista nelamuriri, scrieti aici si o sa va ajut .

Tutorial tradus de MINE, gasit pe EPVP ( deci eu l-am tradus da nu eu l-am creat, si a fost destul de greu )
Tutorialul nu a fost tradus cu GOOGLE TRANSLATE.

SUCCES.

EDIT: Pentru cei care nu le-a reusit sa isi faca Autopatcher pentru ca le da eroarea postata mai jos uitati ce trebuie sa faca:

In fisierul "patchconfig.cfg" aveti un rand unde scrie "START_APP: metin2client.bin". Inlocuiti "metin2client.bin" cu executabilul pe care vreti sa il rulati de exemplu la clientele cu mc.txt voi in loc de "metin2client.bin" ve-ti pune "mc.exe".

Sper ca v-am fost de folos
Sus In jos

[TUTORIAL]AutoPatcher(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Autopatcher Metin2(NU MAI ESTE LINK DE DOWNLOAD)
» [GHID] Creeare AutoPatcher de la 0
» AICIA AVETI TOT CE VA TREBUIE PT A FACE UN METIN2 PRIVAT SERVER(PORTELILE SI NORMALE)version2.0
» [TUTORIAL]Cum sa-ti faci cont pe Empire Mt2
» Solutii pt "connection refused" alt tutorial

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Distractie Placuta !!! :: Despre Metin2 :: Metin2 Tutoriale-
Mergi direct la: