Distractie Placuta !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Distractie Placuta !!!

Bine Ati Venit. Va Rugam Cititi Regulamentul forumului Pentru o Mai Buna Desfasurare intre useri forumului.Daca Nu Sunteti Inregistrati Va Rugam Sa Va Inregistrati Pentru A Mari Comunitate. Va Multumim.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Acolo ma aflu!
Vizitatori
reclama
Click Here

Am revenit si am si o intrebare

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlackAngel

BlackAngel

Puncte : 25139
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/06/2011
Varsta : 25

Am revenit si am si o intrebare Empty
MesajSubiect: Am revenit si am si o intrebare   Am revenit si am si o intrebare Icon_minitimeLun Aug 29 2011, 12:38

Salut all am revenit si eu din nou pe forum Very Happy si normal.... am cam uitat tot despre cum se face un server de mt2 acuma intrebarea mea este adresata userilor care au avut un server de mt2 si lau tinut macar 4 luni online caut un gm pe serverul meu care se va deschide in curand
a 2 intrebare este pentru ming poti sa imi dai si mie un tutorial pe youtube cum sa fac un server de metin2 pe ip meu nu pe ala de hamachi

P.S: ma puteti contacta la rares_gabriel85 multumesc anticipat!
Sus In jos
MinG2010
Administrator.
Administrator.
MinG2010

Bara Warn : Am revenit si am si o intrebare 111010
Puncte : 1036492
Reputatie : 112
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Am revenit si am si o intrebare   Am revenit si am si o intrebare Icon_minitimeLun Aug 29 2011, 19:24

man faci un server pe hamachi si la urma schimbi ip din sysinstall cu ip de la pc tau si sa schimbi la server conexiunea

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este tutorialul

Bafta!
Sus In jos
http://ming.my-rpg.com
crisit2008

crisit2008

Bara Warn : Am revenit si am si o intrebare 111010
Puncte : 34296
Reputatie : 25
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Am revenit si am si o intrebare   Am revenit si am si o intrebare Icon_minitimeVin Feb 10 2012, 16:34

BlackAngel a scris:
Salut all am revenit si eu din nou pe forum Very Happy si normal.... am cam uitat tot despre cum se face un server de mt2 acuma intrebarea mea este adresata userilor care au avut un server de mt2 si lau tinut macar 4 luni online caut un gm pe serverul meu care se va deschide in curand
a 2 intrebare este pentru ming poti sa imi dai si mie un tutorial pe youtube cum sa fac un server de metin2 pe ip meu nu pe ala de hamachi

P.S: ma puteti contacta la rares_gabriel85 multumesc anticipat!

In primul rand incepi prin a lua un ServerFile (SF) , apoi intri in el cu ajutorul unei platforme de virtualizare si accesezi setarile acestuia cu comanda sysinstall dupa login. Acolo intri in platforma de0 si pui ip-urile corespunzatoare tie (Hamachi sau IP) pana la al doilea cadran cu IP . Acolo pui ip-urile puse mai sus dar cu o terminatie .100. Exemplu : In loc de 192.129.23.0 pui 192.129.23.100. Dupa aceea iesi din configuratii si scrii /etc/rc.d/netif restart apoi ifconfig si intr-un final reboot.
Dupa acest reboot treci de starea de logare si intri in setarile de la VPC / Putty / Oracle ale serverului si unde vezi Adapters : Selectezi numarul acestora la 2 dupa cum urmeaza :
-La primul adaptor pui Hamachi
-La al doilea adaptor pui Placa ta de retea Smile
Aplici setarile , salvezi si dai un reboot. Dupa toate acestea cauti pe Prietenul nostru al tuturor : GOOGLE,
No-IP. Iti faci un cont , downloadezi programelul lor si il deschizi. Acum intri inapoi pe site , dai add host si pui o adresa , pe care o vrei tu la setarile recomandate. Mai departe trebuie doar sa intri in programul downloadat si sa accesezi setarile acestuia dupa logarea cu Contul de pe No-IP si selectezi la update hostul pe care tocmai l-ai creeat. Dupa aceasta trebuie doar sa pui in client DNS-ul / Adresa in detaliile de conectare la server ale clientului si asta e tot! Acum doar GM-i mai trebuie sa se conecteze cu hamachi , sau nu daca nu vrei o evidenta corecta a ceea ce fac ei, iar ceilalti jucatori pot juca linistiti fara hamachi.
Scuze pentru greselile gramaticale , sunt obosit si numai am timp sa corectez. Enjoy!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am revenit si am si o intrebare   Am revenit si am si o intrebare Icon_minitime

Sus In jos

Am revenit si am si o intrebare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Am si eu o intrebare ! ! !
» Pls am si eu o intrebare
» O INTREBARE
» Am si eu o intrebare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Distractie Placuta !!! :: Despre Metin2 :: Probleme-